Odd René & Soul City

Norges soulkonge, Odd René Andersen, byr på groovy soulmagi, udødelige hitlåter og rødglødende stemning når han åpner porten til Soul City.


Med sitt faste band Soul City - ni musikere av ypperste klasse i ryggen, får Andersen all den energien, innlevelsen og autentiske innpakningen denne musikken krever. Soul City er rødglødende soul og en energibombe av et show.

Odd René har de siste årene endevendt katalogen til plateselskapet Tamla Motown, og han har levert stilsikre, personlige versjoner av musikk fra hele den amerikanske soultradisjonen. Det betyr gospel-og-blues-soul av gudfar Ray Charles, James Browns soulfunk, 70-tallets discosoul og udødelige klassikere fra Michael Jackson.

- Andersen vet hvordan man lager musikkfest. Han går knallhardt ut og holder tempoet og trøkket oppe fra start til slutt. Folk klarer rett og slett ikke sitte stille når det 9 musiker-sterke bandet skaper groovy soulmagi på mesterlig vis. Soul City er i sannhet perfeksjonistenes aften. Men det låter ikke polert, det låter røft og ekte. Soul City er så nært et perfekt soulshow kan bli, skrev
pressen etter premieren på dette showet.

Booking:
Ring Kjell Arne på 91 60 25 25 eller send oss en melding.


En kveld med Odd René Andersen

Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske sangere og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge.

Mange kjenner ham som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90-tallet eller for hans mange, nesten legendariske gjesteopptredener i TV-programmet Beat for Beat. Han var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. Debutalbumet «Break of dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, og sikret ham jobber med blant andre Paul McCartney, Tina Turner og Joe Cocker.

I «En kveld med Odd René» har han med seg et knippe sanger som alle har hatt en spesiell betydning for ham. Her blir det låter fra hans enorme soulrepertoar, udødelige pop- og rockklassikere, noen norske perler og også smakebiter fra hans egen låtproduksjon opp gjennom årene.

Rammen for kvelden, og den musikalske innpakningen, er ganske annerledes enn formatet han vanligvis jobber i. Odd René lar band og blåserrekke være hjemme og stiller alene på scenen, bare akkompagnert av piano. «En kveld med Odd René Andersen» er en unik mulighet til møte en av landets beste sangere - nært, intimt og nakent. En kveld for den gode musikkopplevelsen!

Andersen er også flittig brukt som solist med storband og kor, og kan bookes både som gjestesolist eller med mindre besetninger (duo, trio, kvartett) etter behov.

Booking:
Ring Kjell Arne på 91 60 25 25 eller send oss en melding.

Odd René Andersen Odd René Andersen Odd René Andersen Odd René Andersen Odd René Andersen Odd René Andersen