Etter Stengetid

Etter stengetid startet som et rent overskuddsprosjekt med norske tolkninger av Tom Waits' sanger. Etterhvert har egne låter fått stadig større innpass i programmet. Etter Stengetid gir høsten 2020 ut sitt debutalbum med bare egne låter.

Om Etter Stengetid framfører Tom Waits i norsk gjendiktning av vokalist Maria Moe Grude, eller henter fram egne sanger, er dette et band som byr på både tårer og glimt i øyet. En poetisk og vakker konsertopplevelse med fire svært dyktige musikere.

Etter stengetid:

Maria Moe Grude er sanger og låtskriver fra Fredrikstad. Hun har de siste årene jobbet med artister som Venke Knutson, Henning Kvitnes og Jo Nesbø. Hun er fast medlem av Soul City-bandet til Odd René Andersen.

Bjarne Chr. B.B. Gustavsen er opprinnelig fra Fredrikstad, men bosatt i Skjeberg. Fast medlem av bandet til Maria Mena. Jobber som komponist, studio- og livemusiker med flere av landet fremste artister.

Kyrre Fritzner er en veteran i norsk pop og rockemiljø, både som produsent og musiker. Driver lydstudio i Gamlebyen, Fredrikstad og spiller fast med både CC Cowboys og De Lillos.

Kristian Grude er opprinnelig fra Sandefjord, men bosatt i Fredrikstad. Fast medlem av bandet til Maria Mena, i mange år, i tillegg til en omfattende karriere som studio- og livemusiker.

Booking:
Ring Kjell Arne på 91 60 25 25 eller send oss en melding.